Mijn Behandelingen

Schoonheidsspecialiste aan huis!

Dit is pure luxe!

Wat zou u ervan denken om u eens heerlijk te laten verwennen, gewoon bij u thuis, op het tijdstip dat u zelf het beste past. Genieten van de beste zorgen door een ervaren schoonheidsspecialiste, en dit in je eigen vertrouwde omgeving.

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met jaren ervaring. Ik oefen mijn beroep uit met hart en ziel. Ik kom bij u thuis en laat u genieten van een intense verzorging. Ik laat u kennismaken met de producten van Mac, ....... schoonheidsspecialiste aan huis genk Naast schoonheidssverzorging ben ik ook gespecialiseerd in pedicure, manicure, het verven van wimpers en wenkbrauwen, gelaatsverzorging, gezichtsbehandelingen en epilaties. Schoonheid is niet enkel een vrouwenzaak; ook mannen kunnen zich laten verzorgen.

Booking Information

Bel 0474 44 53 09 of maak een afspraak online via het contactformulier. Wanneer u de gemaakte afspraak niet kan nakomen, wordt gevraagd 24 uur op voorhand telefonisch te verwittigen. Indien u niet of te laat verwittigt, wordt er een administratiekost aangerekend.

Boek vandaag!